Gloria Palace Amadores

Zoek

Waarom een vakantie Gran Canaria?

Deel artikel

Het Canarische Eiland Gran Canaria is een populaire vakantiebestemming het hele jaar door. Dit komt omdat het eiland gezegd is met een heerlijk klimaat waardoor het mogelijk is om het hele jaar door een vakantie te boeken naar het fantastische Gran Canaria. Het hele jaar door is de gemiddelde temperatuur op het eiland ongeveer 25 graden. Gran Canaria word ook wel het eiland van de eeuwige lente genoemd, door het heerlijke klimaat.

Gran Canaria kent een heel groen noorden en een dor en droog zuiden en dat op een relatie klein eiland. Het is mogelijk om het eiland in een dag te verkennen met een huurauto. In het zuiden van Gran Canaria zijn alle bekenden populaire badplaatsen gelegen. Playa del Ingles is het meet bekend als badplaats maar ook nog iets verder het zuiden in zijn mooie badplaatsen te vinden, zoals Puerto Rico.

Puerto Rico is een gezellige badplaats waar veel restaurants, bars en winkels zijn te vinden. Nabij de badplaats Puerto Rico vindt je misschien wel het mooiste hotel van Gran Canaria, het Gloria Palace Amadores hotel. Met een geweldig uitzicht over een baai en ruime kamers is een Gran Canaria vakantie dit hotel compleet. Voor het hotel ligt één van de mooiste stranden van het eiland namelijk Amadores Beach.

Gerelateerd nieuws

Geen categorie

Vakantiehuis huren in Spanje

Vakantiehuizen zijn er in verschillende soorten, maten en prijzen. Vakantiehuizen zijn in verschillende landen en plaatsen te huren. Je kan kiezen voor ‘’normale vakantiehuizen’’ en

Geen categorie

De stad Palma op Mallorca bezoeken

Het moment dat er weer nagedacht moet worden over de zomervakantie van 2019 komt steeds dichterbij. Wat gaat het worden dit jaar? De keuze is